Mi a titka az éttermi rántott húsnak? Úgy értem, mitől olyan könnyű és ropogós?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 11:44
1/13 anonim válasza:
A panirt ott is ugyanugy csinaljak mint te otthon, viszont etteremben nagy ettermi frituban sutik ahol sokkal gyorsabban sul es nem szivja meg magat olajjal mint az otthoni serpenyoben.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 17. 13:11
3/13 anonim válasza:
Kilapítják és nagyon bő nagyon forró olajban sütik, hatalmas lábasokban. És spéci ipari olajban. Emiatt lesz olyan amilyen.
4/13 anonim válasza:
Ipari olajban sütik nagy lábosokban?
XDD Ez kész...
5/13 bumbi02 válasza:
Spéci ipari olaj = fritőzzsír...: ) (jó esetben, rosszabb esetben ugyanúgy étolaj) Maradjunk ennyiben:)
6/13 anonim válasza:
A különbség, hogy itthon leitatjuk papírtörlővel sütés után, így nem annyira olajos, mint az éttermi. Ami mondjuk nekem nem ízlik, pedig az ország több éttermében ettem már, sokakkal ellentétben én nem szeretem a zsíros, olajos kajákat, úgyhogy egy ideje már nem is rendelek rántott húst étteremben.
7/13 anonim válasza:
6-os vagyok, legalábbis szerintem nem itatják le éttermekben.
8/13 anonim válasza:
13 éve vendéglátózom. Legtöbb helyen pálmaolajat használnak az éttermek és nem lábosokba(?) hanem ipari fritőzbe sütik. Egyébként a fritőzben csak lecsöpögtetik, nem itatják le, de mivel nagyon gyorsan sül nem szívja magába az olajat.
9/13 bumbi02 válasza:
Minden igényesebb helyen leitatják, leszárogatják, úgy,hogy csöpög róla az olaj, tálalni se lehet..: ) Más dolog, hogy vannak igénytelen szakácsok akik fritőzből egyből rácsapják a tányérra...
10/13 anonim válasza:
Nem egyből rácsapják, hanem lecsöpög a frituban 1 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!