Szerintetek ehető a karfiol szára?
Figyelt kérdés
Nem szeretném kidobni a karfiol szárát,fel lehet használni levesbe? Esetleg kirántani? :)2013. nov. 12. 17:38
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam felhasználni, kóstoltam nyersen, de olyan kesernyés volt az íze.
Az ismeretségi körömben mindenki kidobja, viszont a káposzta torzsáját szeretem.
2/5 anonim válasza:
Én fel szoktam használni, le kell hámozni a kemény héjrészt róla, és utána karikákra vágva nagyon finom levesbe fözve.
3/5 anonim válasza:
Csak a torzsája körüli részt vágom le s a levelét, a többi ehető :) A zsenge kis "ágacskák" (ez a szár?) teljesen jók levesbe, karfiolpörköltbe, éppcsak nyersen nem szoktam megenni őket, a fő rész, ahol a torzsa van, belül jó, a külső része fás, azért vágom le.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. nov. 12. 20:40
5/5 anonim válasza:
Én nyersen megeszem, persze előbb alaposan lepucolom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!