Lehet attól valami bajom, ha félig nyers padlizsánt eszek?
Figyelt kérdés
Sütőben sütöttem meg, kissé bénán, inkább aszalt lett... és nem tudom...így is távozott belőle az a mérgező vegyület, ami miatt nyersen nem fogyasztható?2013. szept. 26. 14:33
1/2 anonim válasza:
Legközelebb hámozd meg, (karikázd, kockázd, ahogy akarod), majd tedd bele fél órára sós vízbe. Akkor kiázik belőle.
2/2 anonim válasza:
A padlizsánban nincs mérgezö vegyület, ehetö nyersen is, csak a legtöbb embert nagyon felfújja, ezért nem szokás így fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!