Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti amikor csináltok valami...

Ti amikor csináltok valami darálthúsosat, pl. fasírtot, fűszerezés után szoktátok kóstolgatni a nyers húst, hogy jó-e így a fűszerezés?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen !!! Mindig megkóstólom a darált húst füszerezés után nyeresen . de modjuk én nagy tatár beastek fan vagyok ..
2013. szept. 11. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
Soha nem kóstolom meg. Nagyon ritka eset, hogy esetleg egy picit sótlan, más hiba nem szokott előfordulni :-)
2013. szept. 11. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim válasza:
Igen, megszoktam kóstolni. Az az egy csipet hústól nem szokott bajom lenni.
2013. szept. 11. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 doboszoli ***** válasza:

Hetente készítek néhány tíz kiló kolbászt, szalámit.

Ezt nem kóstolom, mert a fűszert kimérem.

Régebben házi vágásoknál kóstolgattuk, része volt a disznóvágásnak.

2013. szept. 11. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. szept. 11. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon szeretem:) Mármint a fasírtot. Ha rizs is van benne, akkor nem szeretem megkóstolni, de akkor is megszoktam.
2013. szept. 11. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:

Természetesen igen, bár elismerem, hogy a nyers sertéshúsnak reális veszélye van. (A tatár nálam is alap, de az marha)

Ha valaki mindig ugyanannyi mennyiséget csinál, mint doboszoli, akkor logikusabb, és egyszerűbb kimérni, pláne nagy tömegben.

De ezt leszámítva nem árt megkóstolni.

2013. szept. 11. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
Anyum soha nem kostolja meg az etelt,csak amikor mar kozosen eszunk. Nem tudom,hogy csinalja,de istenien foz igy is:) en nem fozok.
2013. szept. 11. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 Nádszálkisasszony válasza:
Nem szoktam. Pontosan kimérem, hogy miből mennyi kell mert nem nagyon nem szeretem a nyers húst.
2013. szept. 11. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:

Mindig megkóstolom, pedig mindig ugyanannyi fűszert használok, de szerintem kóstolás nélkül nem lehet főzni.

Arra gondolok, hogy más ételt is megkóstolok főzés közben, hogy biztosra menjek.

Amúgy én is tatárimádó vagyok, így a nyershús megkóstolása sem okoz gondot.

2013. szept. 12. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!