Sütős csajok mit gondoltok?
Tegnap este sütöttem egy barackos kevert lepényt. mindent a szokásos módon, de egy kicsit több lett benne a barack. hideg spájzban volt éjjel. ma délben amikor felvágtam az alja, mintha nyers maradt volna. párom is szóvá tette, hogy ez most nem olyan, mint szokott lenni.
ha most visszateszem a sütőbe egy negyed órára, sülhet még az alja egy kicsit.esetleg fordítsam meg, hogy az alja legyen felül. nincs szívem kidombni, mert finom, csak egy kicsit kenődik a késre. a villa becsapott, mert arra nem ragadt tegnap a büdöse.
Szerintem is kicsit nyers maradhatott :S
a tészta ragacsos vagy a barack :d?
Sajnos a tészta kenődik, de csak az alsó felén. lehet, hogy a sok barack egy kicsit feláztatta és azért nem sült meg rendesen.
Azt hiszem átfordítom egy másik sütőpapíros tepsibe, ezt a papírt lehúzom és megkapatom egy kicsit.
lehet, hogy kiszárad, de már mindegy, valahogy csak elfogy.
Köszi a válaszokat.
szia.
én már tettem vissza sütőbe sütit!!! Nem ilyet, mint Te most készülsz, de SOHA TÖBBET!!!
Csak mérgelődtem.
Ha már egyszer begyujtod a sütőt, dobj be egy piskótát, aztán kend meg lekvárral.
Máskor ne villával szurkáld hanem fogvájóval!!!
Egyébként lehet, hogy ott ahol beleböktél nem volt barack sem igy jónak itélted meg. De a sütődet ki lehet ismerni biztosan. ha a süti széle a tepsiben szinesedik és elválik a tepsi oldalától akkor jó.
:/
Nekem még soha nem volt ilyen,de szerintem valahogy egyétek meg ha már azt írod hogy finom,és legközelebb figyelj jobban oda!
de lehetséges hogy vissza rakhatod,de akkor meg tuti kiszárad :(
Köszi cica Neked is. már megsütöttem egy kicsit a másik felét, de tényleg nem lett valami fenomenális... száraz lett, mint a szahara, és összement.
Ez most nem az én sütim volt. túlzásba estem a barackkal, mert annyi van, hogy azt hittem jó lesz egy barackos lepény. hát nem lett jó, de azt mondta a párom, hogy majd tejszínhabbal megkoronázva lenyomatja:D
Majd legközelebb jobb lesz.
üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!