Ti amikor csináltok valami darálthúsosat, pl. fasírtot, fűszerezés után szoktátok kóstolgatni a nyers húst, hogy jó-e így a fűszerezés?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 19:57
11/14 anonim válasza:
Ja és még mielőtt valaki mélységesen kiakadna, nem a főzőkanalat nyalogatom kóstoláskor, és keverek vele újra, hanem egy tiszta kanállal veszek ki egy keveset a fővő kajából, azt tesztelem.
12/14 anonim válasza:
Dehogy is.Én olyan profi vagyok, hogy mindíg eltalálom az arányokat.
13/14 A kérdező kommentje:
Eddig volt amikor én sem kóstoltam meg,pl.a fasírtnál , de aztán tv-ben is láttam hogy megkóstolta a szakács,aztán így rászoktam én is :) Illetve a többit is megszoktam kóstolni :)
2013. szept. 12. 10:41
14/14 anonim válasza:
Megkóstolom, tudom nem egészséges, de nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!