Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha goz folott habba verem a...

Ha goz folott habba verem a tojast akkor az nem marad nyers?

Figyelt kérdés

Eleg kezdo vagyok sutesbe, de szoktam sutogetni es megint szeretnek. Ki is neztem egyet, amibe azt irja, hogy a kremet ugy kell megcsinalni, hogy goz folott a toujasfeherjet porcukorra habba kell verni. Akkor ez igy nem fog nyers maradni?

elore is koszonom es bocsi az idiota kerdesert, de tenyleg nem tudom. 12L


2013. aug. 20. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, fog nyers maradni, nem kell aggódnod emiatt.arra vigyázz, hogy a víz ne érjen a felette lévő lábas aljához, valóban csak gőz legyen alatta.

sok sikert. mindenki elkezdi valahogy :)

2013. aug. 20. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt!:)

igen azt tudom, hogy a viz nem erheti a labas aljat. Goz folott mar olvasztottam csokit:)

2013. aug. 20. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A tojás 80 fokon már főttnek számít!Nem kell 100 fok fölé menni okvetlen.A pastőr is főzés csak nem erős!
2013. aug. 20. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!