Ha goz folott habba verem a tojast akkor az nem marad nyers?
Figyelt kérdés
Eleg kezdo vagyok sutesbe, de szoktam sutogetni es megint szeretnek. Ki is neztem egyet, amibe azt irja, hogy a kremet ugy kell megcsinalni, hogy goz folott a toujasfeherjet porcukorra habba kell verni. Akkor ez igy nem fog nyers maradni?
elore is koszonom es bocsi az idiota kerdesert, de tenyleg nem tudom. 12L
2013. aug. 20. 18:27
1/3 anonim válasza:
Nem, fog nyers maradni, nem kell aggódnod emiatt.arra vigyázz, hogy a víz ne érjen a felette lévő lábas aljához, valóban csak gőz legyen alatta.
sok sikert. mindenki elkezdi valahogy :)
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt!:)
igen azt tudom, hogy a viz nem erheti a labas aljat. Goz folott mar olvasztottam csokit:)
2013. aug. 20. 18:35
3/3 anonim válasza:
A tojás 80 fokon már főttnek számít!Nem kell 100 fok fölé menni okvetlen.A pastőr is főzés csak nem erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!