Finom a Sp. Ros rántott sajt? Könnyű elkészíteni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 16:36
1/1 igabcsy válasza:
Mi aaz Sp.Ros ????
Én egyszerűen trappista sajtot bepanírozok liszt - tojás - morzsa - tojás - morzsába és bő forró olajban kisütöm.
De lehet már kapni kimondottan rántani való sajtot is, azt elég csak egyszerűen liszt - tojás - morzsába a hagyományos módon panírozni (ez tuti nem fog szétfolyni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!