Mit csináljak hogy az olajsütőben de durranjon ki a rántott sajt?
Figyelt kérdés
Mirelit.2011. júl. 7. 15:18
1/8 anonim válasza:
Ne add rá a hőforrást:), egyébként meg még 1 réteg rántást:) akár:)
2/8 A kérdező kommentje:
Rántáááást?
Olyat én nem tudok...
2011. júl. 7. 15:26
4/8 anonim válasza:
Vízbe mártod a sajtot, majd duplán panírozod. Második rétegnél a lisztet ki lehet hagyni. A dupla rétegű nehezebben durran ki. Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Hirtelen kell kisütni az igen forró(min 200C) és nagy mennyiségű olajban,így a panírja/kérge sül át elsőnek, még mielőtt a belső sajt kifolyhatna. Bár mi pálmazsírt használtunk a fríztőben, sohasem lyukadt ki a kb 3-4 perces sütési idő alatt.
6/8 anonim válasza:
Egyszer nagyon elgondolkodtam, és a fagyos pulykatallért beleraktam a forró olajba...
Azóta gondolkodom is főzés közben :D
7/8 anonim válasza:
Én így:liszt-tojás-prézli,megint liszt-tojás-prézli.forró olajban,addig sütöm,míg "kispárnásodni"kezd.Nem fordítom,akkor kiveszem és kész.20 éve így csinálom,soha nem folyt szét,nagyon fincsi,imádjuk.
8/8 anonim válasza:
panirra gondoltam igen, csak még a bor hatott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!