Segítség! (Rántott sajt) (? )
Figyelt kérdés
Nektek nem folyik ki a sajt, amikor rántott sajtot csináltok? Én már nem először próbáltam házilag, és boltilag előre bepanírozott(2 réteggel) trappistát kisültni, de nem sikerül. Ti hogy vagytok ezzel?2010. nov. 16. 15:26
1/8 anonim válasza:
kétszer panírozod át? mert a sajtot úgy kell, pont emiatt.
2/8 anonim válasza:
Házira dupla panír, és nagyon forró olajba rakd.
3/8 anonim válasza:
Én is duplán panirozom be, és már nem trappistát rántok, hanem rántani való sajtot. Még olcsóbb is.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 16. 15:36
5/8 anonim válasza:
fogom és megcsinálom úgy hogy jó legyen
6/8 anonim válasza:
A rántani való sajt tutira nem folyik ki akkor sem ha csak egy rétegben panírozod. Trapistából pedig a keményebb fajtát vedd meg és nagyon forró legyen az olaj. Nekem abból is sikerülni szokott.
7/8 anonim válasza:
Pár órára rakd be a méhütöbe és forró olajban süsd.
8/8 A kérdező kommentje:
tegnap 17:29. Nagyon köszi!
Kipróbálom, amit mondtatok.:)
2010. nov. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!