Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítség! (Rántott sajt) (? )

Segítség! (Rántott sajt) (? )

Figyelt kérdés
Nektek nem folyik ki a sajt, amikor rántott sajtot csináltok? Én már nem először próbáltam házilag, és boltilag előre bepanírozott(2 réteggel) trappistát kisültni, de nem sikerül. Ti hogy vagytok ezzel?
2010. nov. 16. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
kétszer panírozod át? mert a sajtot úgy kell, pont emiatt.
2010. nov. 16. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Házira dupla panír, és nagyon forró olajba rakd.
2010. nov. 16. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is duplán panirozom be, és már nem trappistát rántok, hanem rántani való sajtot. Még olcsóbb is.
2010. nov. 16. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 16. 15:36
 5/8 anonim válasza:
fogom és megcsinálom úgy hogy jó legyen
2010. nov. 16. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:
A rántani való sajt tutira nem folyik ki akkor sem ha csak egy rétegben panírozod. Trapistából pedig a keményebb fajtát vedd meg és nagyon forró legyen az olaj. Nekem abból is sikerülni szokott.
2010. nov. 16. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Pár órára rakd be a méhütöbe és forró olajban süsd.
2010. nov. 16. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

tegnap 17:29. Nagyon köszi!


Kipróbálom, amit mondtatok.:)

2010. nov. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!