Mi a titka az éttermi rántott húsnak? Úgy értem, mitől olyan könnyű és ropogós?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 11:44
11/13 bumbi02 válasza:
Digo, én sajnos már láttam olyat, ahol szószerint frituból tányérra szedték, lecsepegtetés nélkül, és ha az ember felemelte a húst, alatta kis olajtócsát csodálhatott... Hálisten nem lett kiküldve, de van aki megtenné, ha nem szólnak rá.
12/13 doboszoli válasza:
Csak fikció, de ha én lennék ott a konyhafőnök, aki ilyen barbárságot művel, többet étel közelébe sem engedném.
A tudatlanság kisebb bűn, mint a trehányság.(az előbbi elmúlik az idő során, az utóbbi soha)
13/13 anonim válasza:
Na persze, én is láttam már jó néhány érdekességet pályám során. A nagy kapkodásban leesett a hús és a földről tálalták, vagy a libacomb az elől hagyott félig elolvadt vanília fagyiba lógott bele, stb. És ezek nem utolsó faluvégi éttermek, hanem jól menő Nyugat-MO-i és budai éttermek. Van az a helyzet amikor a konyha olyan nyomás alatt van hogy nem lehet nem hibázni és 1-1 újra készített étel borítja a többi rendelés elkészítési idejét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!