Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka az éttermi rántott...

Mi a titka az éttermi rántott húsnak? Úgy értem, mitől olyan könnyű és ropogós?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 11:44
1 2
 11/13 bumbi02 ***** válasza:
31%
Digo, én sajnos már láttam olyat, ahol szószerint frituból tányérra szedték, lecsepegtetés nélkül, és ha az ember felemelte a húst, alatta kis olajtócsát csodálhatott... Hálisten nem lett kiküldve, de van aki megtenné, ha nem szólnak rá.
2013. nov. 17. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 doboszoli ***** válasza:
100%

Csak fikció, de ha én lennék ott a konyhafőnök, aki ilyen barbárságot művel, többet étel közelébe sem engedném.

A tudatlanság kisebb bűn, mint a trehányság.(az előbbi elmúlik az idő során, az utóbbi soha)

2013. nov. 17. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Na persze, én is láttam már jó néhány érdekességet pályám során. A nagy kapkodásban leesett a hús és a földről tálalták, vagy a libacomb az elől hagyott félig elolvadt vanília fagyiba lógott bele, stb. És ezek nem utolsó faluvégi éttermek, hanem jól menő Nyugat-MO-i és budai éttermek. Van az a helyzet amikor a konyha olyan nyomás alatt van hogy nem lehet nem hibázni és 1-1 újra készített étel borítja a többi rendelés elkészítési idejét is.
2013. nov. 17. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!