Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen husbol szeretitek a...

Milyen husbol szeretitek a rantott hust?

Figyelt kérdés
En sokaig csirkemellbol szeretettem de karajbol sokkal finomabb + vagy esetleg abbol amibol a borju becsit keszitik:D(nem tudom az milyen resz)

2015. ápr. 18. 18:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mi az a szuz???


(Nem en pontozgatok)

2015. ápr. 19. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A csontos karaj mellett lévő hosszúkás puha húsdarab, ha szerencsénk van ezzel együtt adja a hentes. Érmékre is lehet vágni, kerek lap a vágott felülete. Rendkívül ízletes, sokféleképpen érdemes felhasználni.Klopfolni nem kell, a kb másfél-két centisre vágott darabokat csak tenyérrel finoman el kell lapítani.

Ez a része a disznónak ugyanaz, mint a marhának a bélszín, másnéven vesepecsenye része.

A szűzpecsenye mondhatjuk, hogy a legértékesebb része a disznónak.

2015. ápr. 20. 07:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 zolidobos ***** válasza:
100%
Profi meghatározása a szűzpecsenyének!!!!
2015. ápr. 20. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 zolidobos ***** válasza:
49%
A klasszikus brassói is ebből készül, nem cullangokból....bár szakács ismerősöm azt mondta, ha egyszer ebből készítené az étteremben, másnap nem kellene bemennie...
2015. ápr. 20. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Harcsa, süllő, csuka
2023. júl. 19. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!