Milyen husbol szeretitek a rantott hust?
Figyelt kérdés
En sokaig csirkemellbol szeretettem de karajbol sokkal finomabb + vagy esetleg abbol amibol a borju becsit keszitik:D(nem tudom az milyen resz)2015. ápr. 18. 18:11
11/15 A kérdező kommentje:
Mi az a szuz???
(Nem en pontozgatok)
2015. ápr. 19. 21:26
12/15 anonim válasza:
A csontos karaj mellett lévő hosszúkás puha húsdarab, ha szerencsénk van ezzel együtt adja a hentes. Érmékre is lehet vágni, kerek lap a vágott felülete. Rendkívül ízletes, sokféleképpen érdemes felhasználni.Klopfolni nem kell, a kb másfél-két centisre vágott darabokat csak tenyérrel finoman el kell lapítani.
Ez a része a disznónak ugyanaz, mint a marhának a bélszín, másnéven vesepecsenye része.
A szűzpecsenye mondhatjuk, hogy a legértékesebb része a disznónak.
13/15 zolidobos válasza:
Profi meghatározása a szűzpecsenyének!!!!
14/15 zolidobos válasza:
A klasszikus brassói is ebből készül, nem cullangokból....bár szakács ismerősöm azt mondta, ha egyszer ebből készítené az étteremben, másnap nem kellene bemennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!