Mi a titka a rántott karajnak, hogy ne ugorjon össze?
Figyelt kérdés
Hogy ne zsugurudjon felére sütés közben?2015. ápr. 18. 13:24
1/5 anonim válasza:
Körben a szélén van az a vékony, fehér ín-izom-réteg. Klopfolás közben 1-2 helyen kiskéssel egy kicsit darabold be. Elég pár milliméter, max. fél cm mélységig. Az az, ami a hőtől sütés közben "összeugrik" és összerántja a szépen kiklopfolt karajt.
2/5 anonim válasza:
Így van, be kell vagdosni, vagy levágni róla (ez a nehezebb).
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ha már le van vágva és bevagdosva és mégis összeugrik, akkor az a hús rossz lehet? Bő olajba kéne sütni, lehet, hogy kevés az olaj alatta?
2015. ápr. 18. 18:08
4/5 anonim válasza:
Valamennyire mindig összeugrik.
Soha nem akkora kisülve, mint nyersen.
5/5 anonim válasza:
A szélét mindig bevagdosom, alaposan klopfolom. A kettő együttesét ha elvégzed, minimális, hús minőségétől függő lesz a zsugorodás. Fontos még, hogy ne süsd túl. Zamatosabb, jobb ízű, mint az "agyon" sütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!