Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a rántott karajnak,...

Mi a titka a rántott karajnak, hogy ne ugorjon össze?

Figyelt kérdés
Hogy ne zsugurudjon felére sütés közben?
2015. ápr. 18. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Körben a szélén van az a vékony, fehér ín-izom-réteg. Klopfolás közben 1-2 helyen kiskéssel egy kicsit darabold be. Elég pár milliméter, max. fél cm mélységig. Az az, ami a hőtől sütés közben "összeugrik" és összerántja a szépen kiklopfolt karajt.
2015. ápr. 18. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, be kell vagdosni, vagy levágni róla (ez a nehezebb).
2015. ápr. 18. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ha már le van vágva és bevagdosva és mégis összeugrik, akkor az a hús rossz lehet? Bő olajba kéne sütni, lehet, hogy kevés az olaj alatta?
2015. ápr. 18. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire mindig összeugrik.

Soha nem akkora kisülve, mint nyersen.

2015. ápr. 18. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A szélét mindig bevagdosom, alaposan klopfolom. A kettő együttesét ha elvégzed, minimális, hús minőségétől függő lesz a zsugorodás. Fontos még, hogy ne süsd túl. Zamatosabb, jobb ízű, mint az "agyon" sütött.
jún. 25. 02:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!