Ha a rántott húsnál a zsemlemorzsát a tojást és a lisztet egybekeverem és abba forgatom bele a húst nem ugyan az mint ha külön az összesbe?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 17:53
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán meg ugyanaz lenne a végeredmény, ne is kísérletezz ilyen marhasággal :)
3/6 anonim válasza:
Akkor már daráld le a húst is, keverd hozzá, és feltaláltad a fasírtot!
4/6 anonim válasza:
Nem, de liszttel, tojással, pici tejjel készíthetsz úgynevezett panírmasszát. Enne beleforgatod a húst, utána zsemlemorzsába és sütheted. Mindet ne keverd!
5/6 anonim válasza:
Ha a tojásba pici (szó szerint egy-két korty) vizet, és annyi lisztet, hogy egy hígabb nokedli tésztád legyen, vagy sűrűbb palacsinta-tésztád (teljesen mindegy, minek nevezzük), abba mártod a husit, utána már rakhatod is sütni olajba/zsírba. Ott gyorsan megkapatod mindkét oldalát, majd ismét a panírba mártod (persze villával!!), és utána szépen lassan alaposan átsütöd mindkét oldalát = fincsi, vastag, puha bundát kapsz, és még a zsemlemorzsa sem ropog rajta!
6/6 Ügyet Lenke válasza:
a zemlemorzsának nem az a lényege, hogy ropogjon...?
ha puha mint a nagytatáé akkor minek abba panírozni?
nekem a panírnak az a lényege, hogy ropogós, a prézlit mindig otthon, házilag készítem s nem is szitálom, recseg ropog :D így imádom a panírozott dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!