Az éttermekben mit csinálnak a rántott hússal, hogy ilyen puha és omlós marad? (rántott csirkemell filé)
Figyelt kérdés
Nagyon finom és kíváncsi vagyok arra mitől lesz ennyire ízletes és finom.2014. dec. 29. 21:21
1/3 anonim válasza:
Hirtelen sütik, így nem szárad ki, hanem épp csak megsül.
2/3 anonim válasza:
A bő zsiradék és gyors sütés a csirkemell esetében.Semmi hókusz-pókusz :D mellesleg otthon is így kell csinálni.
3/3 horbeni válasza:
illetve a tejbe beáztatás is sokat segít, panír előtt 1-2 órára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!