Nem rég derült ki, hogy allergiás vagyok a tojásra. Mivel tudnám hellyettesíteni a tojást ha például rántott húst, vagy rántott sajtot szeretnék panírozni?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2009. nov. 22. 21:41
2/2 anonim válasza:
Olyat is hallottam, hogy a vegák úgy csinálják, hogy a lisztet felöntik egy kis vízzel és csomó mentesre keverik. Olyan sűrűbb állaga lesz. Én ki is próbáltam egyszer. Annyi a különbség, hogy kicsit ropogósabb a prézli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!