Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott húsnál elég ha csak...

A rántott húsnál elég ha csak besózom mielőtt panírozni kezdem?

Figyelt kérdés

Sertéskarajt rántok ki és miután ha kikloffoltam akkor tudtommal csak át kell sózni és lehet panírolni.

Jól tudom?


2009. nov. 14. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem sózni hanem finoman vegetázni szoktam!De a só is jó!
2009. nov. 14. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
jó a só is, de ha ínyencebb vagy, az ízlésed szerint akármivel fűszerezheted... kömény, bors, és társai...
2009. nov. 14. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Okés köszi hogy segítettek
2009. nov. 14. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Legközelebb próbáld ki a Kotányinak a Panír fűszersóját!Én a tojásba szoktam tenni, nagyon finom ízt ad az egésznek!
2009. nov. 14. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Okés köszi
2009. nov. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!