A rántott húsnál elég ha csak besózom mielőtt panírozni kezdem?
Figyelt kérdés
Sertéskarajt rántok ki és miután ha kikloffoltam akkor tudtommal csak át kell sózni és lehet panírolni.
Jól tudom?
2009. nov. 14. 12:13
1/5 anonim válasza:
Én nem sózni hanem finoman vegetázni szoktam!De a só is jó!
2/5 anonim válasza:
jó a só is, de ha ínyencebb vagy, az ízlésed szerint akármivel fűszerezheted... kömény, bors, és társai...
3/5 A kérdező kommentje:
Okés köszi hogy segítettek
2009. nov. 14. 12:51
4/5 anonim válasza:
Legközelebb próbáld ki a Kotányinak a Panír fűszersóját!Én a tojásba szoktam tenni, nagyon finom ízt ad az egésznek!
5/5 A kérdező kommentje:
Okés köszi
2009. nov. 14. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!