Köszi, erre gondoltam, csak nem tudtam mi a neve ennek a fajta húsnak, pedig van valami, így rákeresni sem tudtam a neten...
Egyébként az ebéd finom volt. :)
Pirospaprikás lisztbe forgattam...
Én úgy tudom, hogy a tojást egy kanál tejföl és egy kanál olaj keverékével lehet pótolni. Kevés tojás esetén már próbáltam, jó is lett, de tisztán tojás nélkül még nem.Lehet, hogy beválna panírozáshoz is, hiszen rá tudna ragadni a prézli.
paprikáslisztes csirkét pedig sütőben szoktam sütni.
összekeverem a lisztet pirospaprikával, borssal, őrölt köménnyel,majorannával és a besózott csirkedarabokat kétszer megforgatom benne.
zsírozott tepsibe teszem szorosan egymás mellé a fűszeres-lisztes húsokat. aláöntök egy kicsinyke vizet, kb fél decit és eloszlatom alatta.
fóliával szorosan lezárom a tepsit és kb egy órát sütöm. utána leveszem a fóliát megforgatom a húsokat és még fólia nélkül sütöm kb 20 percig.
Isteni finom, omlós , ízletes lesz így a csirkehús.
Köszi, meg fogom próbálni!
(Bár a másik gyerekem tejfehérje allergiás, de majd 2 féle panír lesz! Csak össze ne kavarjam...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!