Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántottvelő kérdés? Hogyan...

Rántottvelő kérdés? Hogyan lehet legkönnyebben panírozni a sertésvelőt.

Figyelt kérdés

Védőgázas, szép formás velőrózsák, de egy hajszálnyi hártya fogja össze.Hogyan lehet leszedni, nem fog-e szétesni?

Nyersen, vagy egy picit abálva könnyebb bepanírozni?



2013. nov. 29. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

húzgáld le a hártyát

én nyersen szoktam panírozni, gyorsan átsül

2013. nov. 29. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, így csináltam, finom lett:)Gyengén folyó víz alatt mostam le, és akkor szedtem le a hártyát. szűrőbe tettem, hogy lecsöpögjön.

Féltem a panírozástól, de egész jól ment:)

2013. nov. 30. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:

azt elfelejtettem mondani hogy sózd meg panírozás előtt, de gondolom hogy tudtad :)

én nagyon szeretem, csak egy kicsit macerás

2013. nov. 30. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!