Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik fajta tengerihal...

Melyik fajta tengerihal filéjét lehet a legkönnyebben pannírozni és rántani?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Pagasius.,de bár melyik tegeri halfilé könnyen kezelhető.
2011. okt. 31. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nekem mindig szétesnek.

2011. okt. 31. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

a pangasius igaz, hogy édesvizi cápaharcsa,de a tengeri halak között találod meg. rántani én is azt ajánlom, ,ha kiolvadás közben leveszed óvatosan a jégpáncélt, és egy kicsit megtörölgeted konyhai papírtörlővel, nagyon szépen

lehet panírozni és egyben marad a bunda is meg a hal is.

2011. okt. 31. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
afrikai cápaharcsafilé(pangasius) hekk, ponty
2011. okt. 31. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Merlucius...sokkal finomabb mint a cápaharcsa...s az állaga is jobb.
2011. nov. 1. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lehet, hogy kipróbálom a merlucius-t, mert a pangasius nekem szétesik mindig.

2011. nov. 1. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
12:34-es vagyok, én gyakran csinálok merluciust, fish and chips, panírozva...bárhogy...házi zsemlemorzsában a legjobb...a pangasius sokszor ízetlen, az állaga sem jó, a merlucius meg nagyon guszta, ahogy a kis lemezkék gőzölögve csúsznak el amikor vágod, eszed :).
2011. nov. 2. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!