Fagyasztott zöldséget ( pl borkkolit) lehet panírozni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 20:37
1/5 bumbi02 válasza:
Csak miután felolvadt. Ha előtte panírozod, levet fog engedni, és nem hinném hogy jó eredmény lesz, azonkívül, eléggé fröcsögni fog az olaj.
Ha holnap akarod csinálni, vedd elő ma este, holnapra kiolvad, egy papírtörlővel kicsit megszárítod, és mehet is a panír neki.
2/5 anonim válasza:
Elvileg lehet, de nagyon gyorsan kell vele dolgozni, mert fagyosan kell bepanírozni és azonnal - kiolvadás elött - sütni, különben szétmálik.
3/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom,szét fog esni. Inkább vegyél frisset ha rántani szeretnéd,a fagyasztott meg jó lesz levesnek,vagy párolt zöldségnek:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :)
2014. ápr. 24. 21:42
5/5 anonim válasza:
Semmiképpen ne olvaszd ki a fagyos zöldséget. A brokkoli pl olyan lötye lesz, hogy kiírhatnád következő kérdésnek, hogy mit kezdj vele, mert panírozni nem lehet az biztos. max krémlevesnek tudnád felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!