Fagyasztott sóskához hogy csináljak tejes habarást?
Nos, én nem szoktam habarni. Minek egy egészséges, finom zöldséget tönkre tenni liszttel és olajjal?
Én felolvasztom, és annyi tejet adok hozzá, hogy megfelelő legyen az állaga. Kis cukor, ha kell neked, én nem szoktam, rántottával és főtt burgonyával fogyasztom. RÁntás és habarás nélkül.
Ősi magyar szokás a zöldségeket egészségtelen olajos, lisztes cuccal higítanni. Felesleges.
"egy edénybe öntesz tejet és teszel bele lisztet, csomómentesre kevered"
Na, ezt megnézem... :) Az életben nem lesz csomómentes. Fordítva csináld, liszt, és folyamatosan, kicsi adagonként hozzá a tej. (És kevés vízzel szoktam kezdeni, bár én tejföllel habarok.)
De nagy reményeket ne fűzz a fagyasztott sóskához, nekem fagyasztottból még nem sikerült ehetőt főzni. (Persze ízlések és pofonok, de én csak a frisset szeretem.)
Nem akarok vitatkozni, de lehet csomómentesen elkészíteni.
Legegyszerűbben, úgy ,hogy egy csavarosüvegben készítjük el. Beletesszük a tejet lisztet és megrázzuk egy párszor és kész! Sok sikert! 60 éves nagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!