Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az Ikeán kívül hol lehet még...

Az Ikeán kívül hol lehet még kapni fagyasztott svéd mandulatortát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég svéd napok voltak a Lidl-ben és ott vettünk mandulatortát, ami pont olyan volt, mint az Ikeás. Nem Pesten lakunk, ezért érdekelne, hogy látattok-e valamilyen boltban még ilyet.

Köszi.

2014. márc. 21. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is épp ezt akartam írni, hogy a Lidl-ben amikor ilyen napok vannak, ott lehet venni! Máshol még nem láttam ilyen tortát!
2014. márc. 21. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Inter Sparban néha szokott lenni hasonló madula torta ,de az ízét nem tudom ,hogy mennyire hasonlit az IKEA-ásra.
2014. márc. 21. 11:14
 3/3 anonim válasza:
sajnos a lidl mag az intespár rosz megolda milel ha nincs ilyen hét amikor oda mentek akkor akár éveket is varhatok hogy legyen tehat 2 opció van 1 ha feltutok menni pestre akkor ott vesztek ja ha igy döntötök veygywtek minimum 10-20 DB hiszen azért gondolom nem akartok hetente vagy havolnta pestre jarkakni, a másik megoldas ha van németbe rokon vagy ismerős akkor kérjétek meg postazon egy jó adagal és ök nekik még mászkani se kell meszire milel ott minden vasodba szinte van ikea ha pedig nincs vagy falun laknak akkor is csak a legközelebbi varosba kell elmeniük ami nem olyan sok mint hogx ti mentek fel pestre
2018. aug. 31. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!