Vettem egy adag fagyasztott mexicoi zoldsegkevereket, tudnatok otleteket adni az elkesziteshez?
Meg nem csinaltam ilyet, de biztos finom es szeretnem kiprobalni...
irhattok vmi receptet is :)
rizsbe keverni.
Hústekercsbe tölteni : aztán kirántani: szép mutatós amikor felvágod
Vagy csinálhatsz belőle : zöldség krémlevest
simán kevés vajon megpárolva
majonézes salátának
Pont ma csináltam én is.
Husból, én sertésből csináltam pörköltet.
Tettem bele több fokhagymát, köményt, majorannát, félig megfőtt beletettem a z.keveréket, mikor kész volt sűrítésként liszteshabarást tettem bele. Rizs illik hozzá, de én ízesített árpagyöngyel / GERSLI / tálaltam.
Ma nálunk is ez volt. Meg szinte mindig, mert nagyon szeretem. :)
Én simán sós vízgőz felett megpárolom, és csirkehússal, savanyúsággal esszük.
En mindig megparolom vaj-olaj kevereken, csinalok hozza egy negysajtmartast es olvasztok ra mozzarellat. Amilyen egyszeru olyan finom.
A masik, hogy szinten megparolom egy kis hagymaval, es csinalok melle egy zoldfuszeres-natur joghurtos-kefires martast.;)
francia salátának,
vagy párolva zöldségköretnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!