Kaptam szlovákiából fagyasztott knédlit, hogyan kell elkészíteni?
Ha meg tudod úgy párolni, hogy nem ér bele a vízbe akkor úgy.
Én vagy párolóedényben szoktam, vagy a mikróban. A mikróban úgy, hogy picit bevizezem a tányért. Arra teszem a felszeletelt knédlit és beteszem a mikróba olyan 3 percre. Amint lejárt friss fóliával lefedem a tányért úgy, hogy sehol se jusson be a levegő. Pár percig így hagyom.
Nálunk vasárnap valószínűleg knédli lesz a köret az ebédhez:)
Köszönöm a választ!! :-)
Van 3 emeletes párológépem. Megpróbálom abba, remélem belefér. Ha pároló edénybe csinálod, hány percig párolod?
bepötyögöm ami rajta van:
Informácie o alergénoch: tento vyrobok obsahuje lepok a vajcia. Vyrobok moze obsahovat stopy arasidow, sóje, mlieka, orechow a sezamu.
Návod na prípravu: Zemlovu knedliu pred podávaním zohrievajte v pare max. 5 munut.
Skladujte pri teplote od +2 do +12 C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!