Burgonyakrokett? lehet elő nap elkészíteni, panírozni, majd másnap kisütni? Nem fog elázni a zsemlemorzsa?
Két lehetöség van: vagy aznap készíted frissen, vagy elözö nap félig elkészíted, egészen addig, hogy elösütöd (félig sütöd meg, hogy megszilárduljon, de ne kapjon még rendesen színt), kihütöd, és másnap sütöd készre.
Ha nyersen teszed a hütöbe, másnapra nemcsak a morzsa ázik el rajta, hanem az egésznek borzasztó állott mellékíze lesz, gyakorlatilag ehetetlen.
Köszönöm a válaszokat. Jó lett. Előző nap meggyúrtam, kiformáztam, és csak másnap paníroztam be.Nem lett volna annyi időm, hogy egyszerre csináljam, de így megoldódott a kérdés.
A receptje,? :) Én egyszerű főtt krumplit összetörök vagy lereszelek, annyi lisztet adok hozzá - 1 tojás mellett- amennyit felvesz, egy kevés kis zsírt, egy kevés tejfölt, borsot és vágott petrezselymet. Teszek bele egy mokkáskanálnyi sütőport is, így finom laza lesz.
könnyű formálható a tésztája. darabokat tépek belőle, amit kroketté formázok, és azokat panírozom be.
Csak most nem volt időm egyszerre, azért kértem tanácsot.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!