Ha péntek délután/este csinálok muffint, akkor lesz valami baja másnap (szombat) reggelre?
Figyelt kérdés
Többen is mondták, hogy csak frissen jó, de elég sokat kell belőle megcsinálnom, ami sok idő, és nem szeretnék szombaton hajnalban felkelni. Tényleg másabb lesz, vagy csak mondják?2014. dec. 10. 20:49
2/5 anonim válasza:
Dehogy lesz baja! Mindenki, aki csinál muffint, nagy valószínűséggel el szokta rakni ennyi időre.
3/5 anonim válasza:
Én három bekeverést szoktam csinálni, ami 72 db. naná, hogy előző nap megcsinálom. Nekem olyan receptem van, ami napokig puha marad, és nem morzsálódik.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó, esetleg el tudnád küldeni a receptet?
2014. dec. 11. 14:15
5/5 anonim válasza:
Igen , kb egy óra múlva megírom priviben. szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!