Lehet valami baja a kacsának, ha előre megpárolom az üvegtálban kb 1,5 órát és másnap sütöm pirosra?
Figyelt kérdés
Holnap vacsorára egészben sült kacsát akarok csinálni (feldarabolni nem tudom mert a tálamban csak egészben fér el), viszont a munkából sajna úgy érek haza, hogy nem sülne meg mire a vendégek jönnek. Ezért a kérdés.2014. nov. 11. 12:14
1/3 Trafó1 válasza:
semmi gáz, kihűl beteszed a hűtőbe másnap készre sütöd, csináltam már én is.
2/3 bumbi02 válasza:
Étteremben is hasonlóan kapod: ) (Étteremben nem párolják, hanem kombisütőben készítik elő, rendeléskor pedig csak felmelegítik, és átpirítják)
És nem fog veszteni a minőségéből. :)
3/3 A kérdező kommentje:
ú az tök jó, köszönöm a válaszokat
2014. nov. 12. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!