Délben bekevert tócsnit (lapcsánkét ) holnap is ki lehet süni?
Figyelt kérdés
Sajnos valami(váratlan ) közbejött, és el kellett halasztani a frissen bekevert tócsni kisütését.
Ma este sem lesz rá lehetőség, hogy kisüssem, de holnap már igen.sajnálnám kidobni, mert kb 15 dkg füstölt tarját is belekevertem.
Nejlonba húztam, a hűtőben van jelenleg.
Kérem, aki tapasztalta már, írja meg, hogy másnap is jó lesz-e.
#tócsni #másnap kisütve
2014. máj. 22. 16:39
1/5 anonim válasza:
be fog barnulni a burgonya ,és ereszt majd valamenyi levet.
Nekem nem vált be a másnapos kisütés.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy másnap jó, nekem egyszer csak 1 órát állt és már rengeteg levet eresztett és barna lett, legjobb frissiben kisütni.
3/5 anonim válasza:
Ha most nincs időt vacakolni, akkor ha otthon vagy, tedd be kiolajozott tepsibe, egyben is meg lehet sütni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a tarját sajnálom a legjobban. Tényleg beleteszem egy tepsibe, aztán lesz, ami lesz.
Már barna a teteje, de felkeverve még nem az egész. egy kicsi lisztet még teszek bele.
Köszi a válaszokat.
2014. máj. 22. 17:11
5/5 anonim válasza:
Nekem nem volt gond, leszámítva, hogy csúnya lett a színe... Az tuti, hogy ehető volt, persze frissen kisütve szerintem is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!