A bekevert palacsintatészta meddig áll el a hűtőben?
Figyelt kérdés
Túl sok palacsintatésztát kevertem ki, ma délben.Vasárnap ebédre még megsüthetem a maradékot?2010. jan. 29. 15:16
1/7 anonim válasza:
hát, a tojás miatt jobb lenne holnap megsütni.
egyébként ha kisütöd a palacsintát, magát a kisütött tésztát is (töltelékkel vagy anélkül) le tudod fagyasztani. én már próbáltam, teljesen jól bevált. alufóliába kell csomagolni, és adagonként eltenni. utána sütőben ropogósra sütheted.
2/7 anonim válasza:
még aznap elkészíteném. csak a tojás miatt.
De, ha sok, küldd át, megesszük! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Hát megpróbálok erőt venni magamon, és este nekiállok kisütni a maradékot(ami még több, mint a fele), aztán eldől a sorsuk:)
Szívesen küldenék Nektek, nem hiszem, hogy nálunk ennyi elfogyna...:)
2010. jan. 29. 15:43
4/7 anonim válasza:
:) Köszi, aranyos vagy.. úgy veszem, már jött is. Jó étvágyat, gyors sütést!
5/7 anonim válasza:
Nem az elállással van a legnagyobb baj hanem a tészta nem lesz jó.
6/7 anonim válasza:
Ha megsütöd ma vagy holnap, a kész palacsinta eláll vasárnapig a hűtőben, nem kell lefagyasztani
7/7 anonim válasza:
Én mindíg úgy keverem be, hogy másnapra a maradékot beteszem a hűtőbe. Frissen sütve mégiscsak jobb a palacsinta. Évek óta így csinálom, semmi bajt nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!