Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kukoricaliszttel + tojással +...

Kukoricaliszttel + tojással + kukoricapehellyel nagyon macerás sertéshusit / csirkeszárnyat panírozni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért, mitől lenne macerás ?
2017. febr. 15. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Össze kell jól törni a pelyhet, utána meg ugyan úgy ahogy rendes panírozásnál, liszt, tojás, pehely.
2017. febr. 15. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem macerásabb a hagyományos panírozásnál.Nyilván egy szelet sertéshúst könnyebb, mint a csirkeszárnyat a csontok miatt, de semmi más eltérés nincs.
2017. febr. 15. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem próbáltam még, csak egy receptnél olvastam, hogy hamar szétmállik a tojáson a kukoricapehely és hogy ezért kicsit macerás.


Köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 16. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vízzel elkevert kukoricaliszttel szoktam zöldsëget. Nem bonyolultabb, mint egyébként.
2017. febr. 16. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 dorje1234 válasza:
100%

Én rizsliszt + tojás + kukoricapehely receptet használok (gluténérzékeny van a családban), és épp olyan, mint a liszt-tojás-zs.morzsa.

A kukoricapehely persze darálva, épp mint a zsemlemorzsa.

2017. febr. 21. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. febr. 22. 09:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!