Kukoricaliszttel + tojással + kukoricapehellyel nagyon macerás sertéshusit / csirkeszárnyat panírozni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 16:41
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Össze kell jól törni a pelyhet, utána meg ugyan úgy ahogy rendes panírozásnál, liszt, tojás, pehely.
3/7 anonim válasza:
Nem macerásabb a hagyományos panírozásnál.Nyilván egy szelet sertéshúst könnyebb, mint a csirkeszárnyat a csontok miatt, de semmi más eltérés nincs.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még, csak egy receptnél olvastam, hogy hamar szétmállik a tojáson a kukoricapehely és hogy ezért kicsit macerás.
Köszönöm a válaszokat.
2017. febr. 16. 10:46
5/7 anonim válasza:
Vízzel elkevert kukoricaliszttel szoktam zöldsëget. Nem bonyolultabb, mint egyébként.
6/7 dorje1234 válasza:
Én rizsliszt + tojás + kukoricapehely receptet használok (gluténérzékeny van a családban), és épp olyan, mint a liszt-tojás-zs.morzsa.
A kukoricapehely persze darálva, épp mint a zsemlemorzsa.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. febr. 22. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!