Hogyan kell a túros csuszához finom ropogós, de még is porhanyós töpörtyűt sütni?
Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozom, már próbáltam húsos szalonnából, sima füstölt szalonnából, sózott szalonnából, de még is mindig kemény, rágós pörc lesz belőle. Vajon mit csinálok rosszul?2015. jan. 3. 19:39
1/5 anonim válasza:
Vágd nagyon apróra, a lábasba ne tegyél semmiféle olajat. Jo forró serpenyőben zsupsz bele es piritsd amig kb teljesen kijött a zsír, ezt öntsd le es piritsd meg egy kicsit. En mindig igy csinalom es bevált.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de milyen szalonnából csináljam?
2015. jan. 3. 20:08
3/5 anonim válasza:
"Mezei" kenyérszalonnát, kb. 1 centis kockákra vágva, hideg serpenyőben, takarékon sütöm /ne égjen, füstöljön/.
4/5 anonim válasza:
Hentesnél egyszeru szalonnát ha látsz tokeletes. Kerüld a bolti vakum csomagoltat.
5/5 zolidobos válasza:
Bármilyen füstölt szalonna alkalmas. Vágd kockára, és nagyon lassú tűzön olvaszd ki, a végén egy kicsit nagyobb tűzön pirítsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!