Kacsacombot szeretnék sütni. Hogyan készítsem elő, hogy finom, porhanyós legyen?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 18:11
2/3 anonim válasza:
Mi először mindig kuktában pároljuk, majd csak utána pirítjuk át szép pirosra a sütőben.
3/3 anonim válasza:
én lábasban sütöm a kacsa darabjait jól megsózom és először behelyezem bőrével lefelé és elkezdem sütni(kb 2 dl víz kell alá fél kacsához) amikor kezd pirulni és már jó sok zsírja kisült akkor megfordítom és utána párolom majd a végén még pirosra sütöm,sajá zsírjában lesz de hanem szeretitek hogy olyan szaftos akkor le lehet csöpögtetni és a zsír jó kenyérhez később az alján meg az edénynek memarad az a jó sós mindeknevezzem amit ki lehet törölgetni nagyon fini így és combokkal is biztos meg lehet csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!