Szilveszterre malacsültet szeretnék készíteni. A malacnak melyik részét kell megvennem, pácolni kell-e? Hogyan lesz a bőr nagyon szép piros színű? Sütés közben kell-e kenegetni sörrel? Hogyan lesz egyáltalában nagyon finom és pórhanyós a hús?
Figyelt kérdés
#Malacsült.
2012. dec. 27. 18:25
1/2 anonim válasza:
Azt a részét veszed meg amilyet szeretnél, ha szereted a porcogókat a csontosabb húst akkor vegyél malac oldalast, ha a húsát inkább akkor pedig combot vagy bőrős karajrészt. bőrével felfele süsd a sütőben, alá esetleg tehetsz pár karika hagymát, szalonnát. Pácolni nem szokás a malac húsa amúgy is épp eléggé omlós és kellemesen puha. Ha Azt akarod hogy finom ropogós és piros legyen a bőre nyomj a sörbe egy-két gerenz fokhagymát vágj egy hosszú szelet szalonnát és azt a sörbemártva kenegesd fél óránként :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!