Hogyan süssem a rántott csirkecombot, hogy ne maradjon véres?
mivel szakács vagyok sokszor velem is előfordult hogy a nagyobb darab csirke combok nem sültek meg kellőképpen,
Na de van megoldás mert mikor én tanuló voltam csodálkozva néztem a mikrohullámu orosz csodát!
Szoval mielőtt sütnéd tedd be 2-3 percre közepes erősségüre a mikróba utána panírozd vagy süsd meg natúron biztosan nem lessz vére a közepe,valamint ha serpenyöben vagy hasonló edényben készíted takard be alufóliával hogy az alata keletkező hő is párolja.
Ja és még annyit hogy az előttemszólonak adok igazat hogy a csont körül vágd körbe mielőtt bárhogy is sütnéd.
Mindkét oldalon kis részen a csontig bevágom.
Panirozás elött.
Először egyik oldalát fedő alatt,
2. fordításkor fedő nélkül.
Nem szabad nagyon rotyogtatni,mert megéghet a panír.sokáig sül, akár 20 percig is.
Ha ebben a módszerben nem bízol, akkor panírozd kétszer.
liszt, tojás, liszt, tojás, prézli.
a bevágással azért nem értek egyet, mert ott a hús kiszáradhat, nem olyan szaftos.
esetleg ránthatod külön a nyeles és külön a felső combit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!