Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem a rántott...

Hogyan süssem a rántott csirkecombot, hogy ne maradjon véres?

Figyelt kérdés
Serpenyőben olajban szoktam sütni, legkisebb fokozaton, és még be is vágom késsel a csont mellett a húst, de sose sül át tökéletesen. Mit csinálok rosszul?
2010. máj. 5. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mivel szakács vagyok sokszor velem is előfordult hogy a nagyobb darab csirke combok nem sültek meg kellőképpen,

Na de van megoldás mert mikor én tanuló voltam csodálkozva néztem a mikrohullámu orosz csodát!

Szoval mielőtt sütnéd tedd be 2-3 percre közepes erősségüre a mikróba utána panírozd vagy süsd meg natúron biztosan nem lessz vére a közepe,valamint ha serpenyöben vagy hasonló edényben készíted takard be alufóliával hogy az alata keletkező hő is párolja.

Ja és még annyit hogy az előttemszólonak adok igazat hogy a csont körül vágd körbe mielőtt bárhogy is sütnéd.

2010. máj. 5. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindkét oldalon kis részen a csontig bevágom.

Panirozás elött.

2010. máj. 5. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Először egyik oldalát fedő alatt,

2. fordításkor fedő nélkül.

Nem szabad nagyon rotyogtatni,mert megéghet a panír.sokáig sül, akár 20 percig is.


Ha ebben a módszerben nem bízol, akkor panírozd kétszer.

liszt, tojás, liszt, tojás, prézli.

a bevágással azért nem értek egyet, mert ott a hús kiszáradhat, nem olyan szaftos.

esetleg ránthatod külön a nyeles és külön a felső combit.

2010. máj. 5. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
Én mindig kicsontozom, mert én is utálom, ha véres a csont mellett a hús.
2010. máj. 5. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is lassan, fedő alatt szoktam sütni mindkét oldalán. Kettőbe csak akkor vágom, ha túl nagy a comb, és akkor az alsó combot kicsit bevágom, de nem csontig. Ha jól van panírozvan, lassan sütve, nem szárad ki, és főleg nem szúrok bele a husiban, mert attól elveszti a nedvességét, és akkor valóban száraz lesz. Nekem soha nem véres így a csontnál.
2010. máj. 6. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!