Ti meg tudnatok oldani az etkezest ket fore kov ho 5ig 35000 forintbol?
58, ti Magyarorszagon éltek?
én már nem irok semmit a kérdezonek, nagyon sokan még mindig ott tartanak, hogy husleves, rántott hus, fasirt, fozelék…porkolt…
63%-os, nem élünk már egy ideje Magyarországon, de ez az étkezésünkön nem változtatott. Csak annyiban, hogy itt kalforniai paprika van tv paprika helyett :)
Az egészséges étkezés nem ország függvénye, ahol élünk ott sem sokkal egészségesebb a hagyományos konyha, mint a magyar.
Nincs baj néha a hagyományos ételekkel ha szereti az ember, csak ügyelni kell rá hogy mellette mást is egyenek, ne minden héten húsleves-rántotthús-pörkölt legyen a menü, reggelire kenyér-kolbásszal.
Írhatsz nekem privit persze, de ide is beírhatod nyugodtan.
Alapvetően a főételek nem voltak rosszak (1-2 kifejezetten remek választás volt), a reggeli-vacsora az, amin dolgozni kéne többnyire
69%-os :)
Mi Franciaorszagban élunk (6 éve), én azota jottem rá, hogy mi magyarok mennyire nem eszunk zoldseget, gyumolcsot, halat.. (tisztelet a kivételnek, akiknek koszonhetoen nagyobb mértékben kezdett el megujulni a magyar konyha)
Hát, lassan de biztosan csak eljutnak otthon is arra a szintre, hogy a gyümölcs-zöldség nem méreg, hanem az egészség alapköve. Természetesen sok mással együtt, ami szintén hiányzik, pl. olajos magvak, gabonák, stb.
Csak évtizedek kérdése... :)
Hat ma bunozok eppen hagymas virslis tojasrantottat eszek mert megkivantaü
Nem egeszseges de egy kis adagtol nem lesz semmi bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!