Van itt olyan ember akinek nem halászlé lesz az esti vacsora ha igen akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
2016. dec. 24. 12:41
11/15 anonim válasza:
nálunk soha nem volt halászlé,én soha nem ettem húst, szóval alapban kilőve. bejglit anno anyukám csinált minden évben, de tulajdonképpen senki nem r.ajongott érte, úgyhogy leszokott róla.
gombás-répás-zöldséges kuszkusz, meg kókuszgolyó a menü..
12/15 anonim válasza:
Nalunk: brokkolis gombakremleves, tepsiben sult citromos lepenyhal, csmellbol keszult husgolyok, kaszino tojas, zoldseges rizs, majonezes hagymas krumplisalata van, gyumolcskenyerrel. Hnapra is marad, ebedre vendegsegbe megyunk, szval hnap nem fozok. 26an lesz szekelykaposzta, ill bakonyi gombas szelet.
13/15 anonim válasza:
Mi barátokkal ünnepeljük idén a karácsonyt, mindenki hoz valamit. Én székelykáposztát csináltam és kétféle beiglit, de lesz sörben sült csirke is krumplipürével, mindenféle saláták, húsos pite ill. valami nemzeti spanyol étel is az egyik spanyol barátunk által készítve, de nem árulta el, mi lesz az. Hazafelé gurulni fogunk a férjemmel, az tuti :D
14/15 anonim válasza:
Fácán leves, töltött káposzta, rántott hús, fasirt rolád, francia sali, kukoricás rizs.
Sütik, flamingó szelet mézes grízes zserbó, sajtos rudak
15/15 anonim válasza:
Nálunk nem a vacsorán van a hangsúly karácsonykor hanem az ebéden, így én a 23-i spenótmaradékot ettem meg vacsorára, mert du. 2 óra körül már megvolt a bőséges ünnepi ebéd (borleves, narancsos kacsa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!