Segít vki halászlé ügyben?
Figyelt kérdés
Most főzök először karácsonyra halászlevet.Csak pontyból szeretné a family.Egyelőre 3,5 kg halam van,elég vagy vegyek még?Vki egy.tényleg finom halászlé recepttel kisegítene?Kb egy tányér jutna mindenkinek!2016. dec. 20. 15:03
1/8 anonim válasza:
A family 5 főből, vagy 25 főből áll ?
2/8 anonim válasza:
Ez egy jó recept (kipróbálva) de én azt mondanám, így első nekifutásra ne vacakolj, ne passzírozz, hanem vegyél lefagyasztott halászlé alapot.
Azt feltúrbózhatod még sok hagymával és piros paprikával, az nem árthat.
Magyarán, mintha pörköltalapot készítenél, csak a hagymákat kevés vízzel, nagyon főzd el, ne maradjon darabos.
Tehetsz bele halászlé kockát is, de akkor a sózással vigyázz!
Ha ez megvan tedd bele a halászlé alapot/alapokat, összefőzöd, mehetnek bele a szeletelt halak és kész.
3/8 anonim válasza:
2-es vagyok!
Azt kifelejtettem, hogy amikor a hagymád elfőtt, engedd fel vízzel és abba tedd az alapokat! :)
4/8 A kérdező kommentje:
7 fő,bocsi,elfelejtettem
2016. dec. 20. 15:49
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. dec. 20. 15:51
6/8 anonim válasza:
3,5 kg halból 7 főre egy tányér?
Azigen, ti aztán tudtok enni.
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves hatos,közöd?
2016. dec. 21. 09:22
8/8 anonim válasza:
Én sem értlek 6-os!
Sokallod, vagy kevesled?
De kíváncsiak lennénk a te receptedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!