Pontyból (patkószeletból) is lehet finom halpaprikást készíteni, vagy jobb meghagyni halászlének!?! Szerintetek hal és hús vegyesen finom lenne egy paprikásnak (pl. harcsa és pulykamellfilé kockázva plusz esetleg még gomba bele)?!
Figyelt kérdés
Még nem próbáltam egyiket sem, azért is kérdezem! Koszonom elore is a segítokész válaszokat!:))2016. szept. 9. 11:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan finom halpaprikás lesz belőle, mint halászlé! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a választ!:)) Én is így gondoltam amúgy, de eddig még csak harcsából csináltam és azt nem mindig lehet kapni!:)) Mostmár nyugodt szívvel próbálom ki! El tudom képzelni, hogy ponty-harcsa vegyesen még finomabb lehet:))
2016. szept. 9. 12:28
3/4 anonim válasza:
A pontypaprikás is nagyon finom, főleg nagyobb , de nem zsíros halból, de azért más hússal ne keverd. Tiszteld azt a szegény halat, ha már horogra került :)
Nem is ua. a főzési idejük, és persze az ízük is teljesen eltérő. Szóval ezt inkább felejtsd el.
4/4 anonim válasza:
Vegyeshalból persze lehet paprikás, de ott is figyelni kell, hogy milyen fajták, mikor melyiket kell először a pörköltalapba tenni.Csak más egyéb állat húsával ne kísérletezz hallal vegyesen, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!