Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
csirkepaprikast csinaltam egy recept szerint,de liszt mrg tejfol ize lett.pedig meg kevesebbet is raktam bele ezekbol.a fuszerezes szerintem jo,mert sos is lett.2016. szept. 21. 19:31
1/3 anonim válasza:
Valószínüleg a tejföl-liszt keverékkel nem forraltad ki eléggé, ha még nem késö, picit fözd kisebb fokozatok 10-15 percig, de közben kevergesd, hogy ne ragadjon le.
A só mennyiségét meg sosem lehet pontosan megmondani, ezért elöször kevesebbet célszerü beletenni és a fözés végefelé megkóstolni és ha kell utánafüszerezni.
2/3 anonim válasza:
Ha liszt ize van akkor valoszinuleg nem fozted eleg ideig. Ha tejfol ize van akkor pedig sok a tejefol. En egyebkent liszt nelkul szoktam csinalni, hagymaval suritem.
3/3 anonim válasza:
Így igaz, a lisztes habarásoknál a lisztnek meg kell főnie, mert másképp kiérzik az íze.
A tejfölt meg valószínű elsokalltad,de ez egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi a sok tejfölből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!