Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Non plus ultra - sütés után...

Non plus ultra - sütés után összement a hab, szerintetek mit rontottam el?

Figyelt kérdés
A habot elég keményre felvertem, ez nem lehet a probléma. 5 percig előmelegített sütőben 3,5-ön sütöttem a Non Plus Ultrat kb. 15 percet. Mikor ennél tovább próbáltam sütni a következő adagot, nagyon megbarnult. A hab sütés után mindkét esetben összement, ragadós, puha maradt.
2015. nov. 19. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5 perc előmelegítés kevés. Bár nem biztos, hogy ez lehetett a baj. Lehet, hogy túl gyorsan kaptad ki a süteményt a sütőből, legközelebb ha kész van, hagyd a picit nyitott sütőben kihűlni - ha több adagod van, próbálj inkább 2 tepsit egyszerre sütni, vagy csak akkora adagot csinálni, ami egyszerre befér. Vannak ilyen kényes sütik, na. :)
2015. nov. 19. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán mégsem volt elég kemény, megfelelő cukorral jó kemény habot kell verni és nagyon kis lángon kell sütni 6-8 percig. Nekem akkor esett össze, amikor tl forró volt a sütő, mert előtte már mást is sütöttem.
2015. nov. 19. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. (Első válaszadótól elnézést kérek, valamit megnyomtam telefonon, nem akarattal pontoztam le.)
2015. nov. 19. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Előfordul velem is, szóval megértem :D
2015. nov. 19. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!