Hogy szoktátok lesütni a csirkemájat?
Forró vagy langyos zsírba teszitek? Libazsír vagy disznózsír?
És közben, vagy csak a végén sózzátok, a gáz eloltása után?
Ha már erre jártok, azt is megkérdezném, hogy a libamájjal hogy csináljátok ugyanezt?
Hallott már valaki arról, hogy közvetlenül lesütés után kiskanálnyi tejet szoktak ráönteni?
Én forró zsírba szoktam tenni, a férjem hideg zsírban kezdi, nincs különbség. Sózni nem szoktam, és disznózsírban sütöm, mert nem szeretem a libazsírt.
Tejet akkor szoktunk a zsírba tenni, amikor zsírszalonnát sütünk ki, állítólag attól szép, fehér lesz a zsír. De ezzel nagyon óvatosnak kell lenni, mert nagyon ki tud futni.
Kacsazsirban szoktam, neha libaxsirban.
Hideg zsirba teszem es teszek melle par gerezd fokhagymat.
Ha van huspuhito keverek beszorom vele a kockara vagott majat.
Csirkebol es kacsabol szoktam, masbol nem.
Sozni nem sxoktam csak eveskor
Köszönöm a válaszokat! :)
Most, hogy említed, első, nekem is beugrott, hogy a tejet a töpörtyűhöz használtuk mi is, de már régen nem csináltam.
Én is kacsazsírral fogom csinálni, és talán kicsit felolvasztom, hogy ne legyen jéghideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!