Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szoktátok lesütni a...

Hogy szoktátok lesütni a csirkemájat?

Figyelt kérdés

Forró vagy langyos zsírba teszitek? Libazsír vagy disznózsír?

És közben, vagy csak a végén sózzátok, a gáz eloltása után?

Ha már erre jártok, azt is megkérdezném, hogy a libamájjal hogy csináljátok ugyanezt?

Hallott már valaki arról, hogy közvetlenül lesütés után kiskanálnyi tejet szoktak ráönteni?



2015. nov. 11. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én forró zsírba szoktam tenni, a férjem hideg zsírban kezdi, nincs különbség. Sózni nem szoktam, és disznózsírban sütöm, mert nem szeretem a libazsírt.

Tejet akkor szoktunk a zsírba tenni, amikor zsírszalonnát sütünk ki, állítólag attól szép, fehér lesz a zsír. De ezzel nagyon óvatosnak kell lenni, mert nagyon ki tud futni.

2015. nov. 11. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Kacsazsirban szoktam, neha libaxsirban.


Hideg zsirba teszem es teszek melle par gerezd fokhagymat.


Ha van huspuhito keverek beszorom vele a kockara vagott majat.


Csirkebol es kacsabol szoktam, masbol nem.


Sozni nem sxoktam csak eveskor

2015. nov. 11. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Most, hogy említed, első, nekem is beugrott, hogy a tejet a töpörtyűhöz használtuk mi is, de már régen nem csináltam.

Én is kacsazsírral fogom csinálni, és talán kicsit felolvasztom, hogy ne legyen jéghideg.

2015. nov. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!