Imádom a csirkemájat, de már nincs több ötletem hogyan készítsem el. Ti hogyan szoktátok?
Figyelt kérdés
Én 1.tejfölösen fokhagymával, 2.karamellizált vöröshagymakarikákkal, 3.ragunak és mindezeket többnyire krumplipürével, rizzel. Valami más???2008. okt. 7. 17:40
1/11 anonim válasza:
Csirkemájjal töltött palacsinta.
2/11 anonim válasza:
Én a csirkemájat kicsit befűszerezem (só, bors) és beletekerem szeletelt bacon szalonnába.Ezt szorosan egy jénaiba teszem és megsütöm.ISTENI!
3/11 anonim válasza:
Fokhagymával, bacon szalonnával betekerve, és olajban kisütve.... Nyammmmmm
4/11 anonim válasza:
A májat összepírítod jó sok gombával, hagymával. Főtt krumplit karikára vágsz, lerakod egy tűzálló tálba, só bors, ráhalmozod a májas keveréket, és ráöntesz egy gratinmártást, ami két dl tejszínből, és egy pohár tejfölből, és egy db tojásból áll. Tetejére mehet sajt. Összesütöd.
Vagyfinom még a májból készült pörkölt is:D Vagy a rántott mááááááááááááááj:):):):)
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm!!! Megéheztem!!! Megyek vacsizni:)
2008. okt. 7. 20:36
7/11 anonim válasza:
Ha ügyes vagy karajt belül felvágod, vagy bármilyen husszeletet, abba beletöltöd a hagymásmájat amit megpiritottál , bepanirozod, isteni finom, ja a karajba éles késsel beleszursz oldalrol, és beletöltöd, probáld meg nagyon fini!
8/11 anonim válasza:
Én simán vajon át szoktam sütni, és adok hozzá vörösborban párolt szőlőt. A visszamaradt vajat meg toastkenyérre kenem és megsütöm. Tök jó őszi kaja.
9/11 anonim válasza:
A csikremájat betekered bacon szalonnába, megtűződ fogpiszkálóval (de ha egyben marad, nem szükséges) beteszed a tepsibe, sóval, borssal fűszerezed, öntesz alá 1 picike vízet, beteszed a sütőbe, lefedve párolod. Amikor már megsült, leveszed a fedőt (vagy fóliát) és úgy sütöd tovább, h a bacon ropogósra süljön. isteni! hidegen is fini. ja, és amikor a májak elfogytak, a zsír, ami kisül belőle isteni kenyérre kenve.
10/11 anonim válasza:
30-40 dkg csirkemájat 2-3 evőkanál mustárral és fél teáskanál sóval összekevered, egy órát igy pihenteted majd lisztbe mártod és kisütöd forró olajban. hasonló mint a rántott máj, kivül ropogós belül puha, omlós. nagyon szeretjük.probáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!