Zöldbabból mit szoktatok készíteni (főzeléken, levesen kívül?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 16:26
1/8 anonim válasza:
rakott zöldbabot (ugyanúgy csinálom, mint a rakott kelt) és szoktam zöldbabot tenni a vadas mártásba is, szerintem nagyon finom
2/8 anonim válasza:
Ha egészben van a zöldbab, akkor palacsintatésztába forgatom és kisütöm.
3/8 doboszoli válasza:
Nagyon zsengéből kiváló a pörkölt, egy-két tojással összefogatva.
4/8 anonim válasza:
én is rakottat, vagy zöldbabfasírtot. ugynúgy, mint húsból, csak a vágott párolt zöldbab a "hús".
prézlibe forgatva, bő zsírban kisütve, szalvétára szedve.
tényleg finom.
5/8 anonim válasza:
Mi karácsonyra csiltunk egyszer salit:
- borsó, zbab, kelbimbó egy kisebb jénaiba, rá valamilyen tejszínes szósz, arra reszelt sajt. Isteni volt, pulyka mellé.
- de rakott zbab
7/8 anonim válasza:
anyu készít mindig ilyet, nagyon finom!
jénaiba alulra pörkölt, rá a zöldbab (ő üvegest tesz bele, ha nyersből csinálod, akkor előbb párold meg), erre tejfölt ken, (+esetleg reszelt sajt), tetejére ráüt 5-6 tojást, rá a teteje és be a sütőbe kb.1 órára.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. nov. 17. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!