Palóclevest főzhetem zöldhüvelyű zöldbabból?
Szia!
Persze főzhetsz belőle:) Nagyon finom lesz!!!
leírom én hogy szoktam csinálni, hátha segítség lesz neked.
zsiradékon felteszek egy fej apróra vágott hagymát megsózom és kicsit megfonnyasztom, rá teszem a kockára vágott paprikát, paradicsomot, húst, fűszerezem borssal, egy kis fokhagymával, majoránnával, pirospaprikával, ha a hús kicsit kifehéredett felöntöm vízzel és hozzáadom a karikára vágott sárgarépát (lehet bele tenni petrezselyem gyökeret is és levelet is) kicsit főni hagyom és mikor már fél puha a hús meg a répa beleteszem a kockára vágott krumplit és mikor az is puha már beleöntöm a konzerv babot leve nélkül. Főzés közben lehet pótolni az elfőtt vizet. Mikor már minden puha egy edényben kikeverek 1 kanál lisztet egy kis pohár tejföllel adok hozzá a leves levéből, simára keverem és beleöntöm az ételbe, egyet forr és kész. Utána még lehet sózni, borsozni, ki hogy szereti. Szoktam hozzá lángost készíteni. Ezt a receptet használnom: [link]
Köszönöm szépen a válaszodat, nagy segítség volt. :) Ez alapján fogom én is elkészíteni. ;)
Az Andi féle lángost pedig már én is elkészítettem és isteni finom. :) Szeretem a receptjeit, eddig amit próbáltam tőle jól sikerült. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!