Szoktatok húst készíteni a párológépetekben? Milyet/hogyan?
Figyelt kérdés
Gondolom csirkemell es rak johet szoba, de kivancsi lennek ki hogyan csinalja.2015. okt. 31. 23:03
1/4 anonim válasza:
Nekem pároló edény-készletem van, 3 részes.
Minden gond nélkül, az alsó részben a víz forr, a következőben a húsfélék, a legfölsőbe még odafér a zöldség, a krumpli, hasonló is.
Előre sózom, fűszerezem, és utána rakom bele!!!
Akármi, sertés hús, csirke comb, melle-húsa, bármit nyugodtan lehet benne párolni, figyelj oda, mikor van kész.
Bár a pároló-gépet nem ismerem, de gondolom az is úgy működik, hogy akkor kapcsolod ki, amikor a benne levő kaja megpuhult!
2/4 anonim válasza:
Nekem is 3 részes párolóedényem van. Ha nagyon finomat akarok, akkor a húst befüszerezve elősütöm . Az alsókba teszem a zöldségeket a felsőbe pedig a húst. A fűszeres húslé ízesíti a zöldségeket is.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt:)
Nekem is harom reszes van, eddig mindig csak zoldsegeket csinaltam, de kiakarom probalni a hust is. Hany percig szoktatok a hust parolni? 20-30?
2015. nov. 1. 10:18
4/4 anonim válasza:
Nálam sohasem percre mennek a dolgok, hanem amikor a villa már könnyen belemegy!!! Hiszen ha belegondolsz, egy halat pillanatok alatt, de egy 30 éves marhát akár órákig is főzhetsz/párolhatsz...és hiába is írunk percet, ha te és akárki más, pl. nem ugyanazon a hőfokon pároljuk... esetenként szúrkáld meg villával, ha már úgy érzed, hogy oké, akkor leszeded!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!