Sütőben sütött sertés hús kemény lett, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Sütőben sütöttem sertés husit krumplival kb 1-1,5 órán keresztül, de kemény lett a hús. Hogyan tudnám ehetővé varázsolni?2015. nov. 14. 17:51
1/9 anonim válasza:
Süsd tovább , takard le alufóliával, pici vizet öntsél alá.
3/9 gömbicica válasza:
én kivenném ha kicsit meghült felcsikoznám és hagymával füszerekkel csinálnék belőle brassóit :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Olvastam még olyat, hogy öntsek rá 1-2 ek ecetet. Ez segítene valamit? Érdemes kipróbálni?
2015. nov. 14. 18:13
6/9 anonim válasza:
Van kuktád, abba is bele lehetne tenni és így gyorsan kész lesz.
7/9 anonim válasza:
Vagy a brassóit, vagy:
- ledarálva felhasználni valami rakott káposztához, hasonlóhoz.
- vagy mint a húsvéti sonka-maradékot sonkás tésztának, ez esetben majd a tejföl segít rajta...
8/9 anonim válasza:
Az ecet illetve a savak puhítják a húsok rostjait, tehát jót, és igazat hallottál. Egy jó kilónyi húst, ha 1 ek. 10 %-os ecettel vagy citromlével meglocsoljuk, puha húsra számíthatunk.Természetesen fedővel, vagy fóliával lefedett húsról van szó, és időnként kicsi vízzel mindig kell pótolni a felvett folyadékot, mert hús könnyen kiszáradhat.A sütnivaló krumplit csak akkor tegyük a hús mellé, ha a hús már kb 90 %-ban puha. Ezután már együtt grantáltan puhára és pirosra fognak sülni.
9/9 anonim válasza:
Ha öreg volt a disznó, akkor kb. mindegy mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!