Én nem vágnám a húst apróra,(ki fog száradni) max. nagyobb darabokra. Füstölt szalonnával spékelném, vagy takargatnám, fűszerezném,(só, bors, kömény, fokhagyma) és sütőben lefóliázva, némi bort, vagy sört aláöntve, zsírt alátéve puhára párolnám, majd rápirítanék, mint a rosszlányra a templomban...
Steak burgonyával, vagy krumplipürével (zelleres opció!) savanyúval adnám az éhezők elé.
A jó mátrai rizling annyira hozzávaló, hogy erről szót sem ejtek.
2013. okt. 27. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Megsütheted,de szeleteket vágj belőle ,és ne a krumplival együtt süsd meg ,a krumpli hamarabb készen lenne . Kis olaj,bele a hússzeletek , (de persze ízesítsd a husit ) és öntsd fel kis vízzel . Fólia rá ,és úgy párold egy jó ideig . Majd vedd le róla a fóliát,mondjuk talán másfél óra múlva,és párold el úgy a maradék vizet .
2013. okt. 27. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Anyukám szokott olyant, hogy tepsiben felkarikázott burgonya, hagyma, sertés comb szeletelve, borssal, mustárral bekenve, és tejföl a tetejére.
Nagyon finom. Fóliával letakarva kezdi el sütni, és nincs elősütve a hús. Szeletekben hamar megsül.
2013. okt. 27. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Ja, az előzőből kihagytam, olaj is van rajta.
2013. okt. 27. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
én szoktam.... a húst egyben hagyom, nem vágom le róla a kisebb zsírt sem, megszúrkálom késsel, és a lyukakba sós fokhagymát tömök. olaj alá, víz, fűszerek, alufólia rá és mehet a sütőbe. 2 órát szoktam sütni, de másfél óra után hozzáadom a kockára vágott krumplit, hagymát, meg amit még akarsz tehetsz hozzá, ha a hús teljesen megpuhult és átsült leszedem róla az alufóliát, feljebb veszem a gázt és további fél órát párologtatom a vizet róla. nagyon finom, és nem szárad ki...
2013. okt. 27. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
Csinálhatsz. Én is szoktam. Nem sütöm elő a húst. Szeletelve, karikára vágott krumplival együtt sütöm meg. Hogy mit rakok még melléjük, az hangulattól függő. Vagy mexikói köretet, vagy konzervbabot, vagy lecsósan készítem, vagy hagymával...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!