Kolbászhús maradékból csinálhatok fasírtot? Vagy h*lye ötlet?
kösz
totál kezdő vagyok a konyhában csak anyámnak akarok segíteni hogy legyen kaja mire hazaesik és ne neki kelljen vacakolnia
kicsit kevés amúgy a hús szerintem, felturbózhatom valamivel? mondjuk ami itthon van és talán mehetne bele (csak találgatok hogy illik-e hozzá de talán...): gomba, ugyan konzerves de ha hagymán összeaprítva megcsinálom készre akkor dúsíthatnám vele a cuccot igaz? vagy van itthon ilyen krumplipürépor-izé, több tojással és plusz folyadékkal szintén lehetne a végeredménye valami több ami jó is?
Itt egy jó videó az amerikai fasírt (meat loaf) készítéséhez:
lehet, hogy már késő de máskorra még jól jöhet. a kolbászhúst dinsztelt hagymán átforgatni (fokhagyma van a kolbászhúsban ) ha szereted lehet gombával dúsítani. fedő alatt megpuhítani, majd zsírjára sütni.
ezt egy zsiradékkal vékonyan kikent tepsibe /jénaiba teríteni, majd kész krumplipürével bevonni. a sütőben szép pirosra sütni. paplanos húsnak is hívják.
reszelt sajt is mehet rá, valaki úgy szereti, de mi jobban szeretjük, ha maga krumpli sül kicsit kérges pirosra a tetején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!