Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » HELP! Csütörtökre elő kell...

HELP! Csütörtökre elő kell állnom valami viszonylag egyszerű étellel, amit be tudok mutatni. Adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

Egy rövid bemutatást kell tartamon egy általam választott ételről, amit magammal is kell vinnem, hogy "meg lehessen kóstolni". Az a baj, hogy nincs semmi ötletem és laikusként állok magam alá csinálva a főzés univerzumában.

Örülnék néhány ötletnek, aminek a receptje és elkészítése megér egy néhány mondatos bemutatást... és persze ehető is.

2013. máj. 21. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Javasolnám a smarnit:

Császármorzsa

3 tojás, 15 dkg cukor, 1 vaniliás cukor, 4 dl tej, 6 dl búzadara, csipet só, olaj a sütéshez.

A tojások fehérjét habbá verjük, a többit kikeverjük, és az egészet serpenyőbe öntve átsütni kevergetve, míg morzsás nem lesz.

Tálalás lekvárral, porcukorral.

2013. máj. 21. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:

és hozzá:

[link]

2013. máj. 21. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Na ezt a császár morzsa receptet én is kipróbálom,nekem még spoha nem sikerült.
2013. máj. 21. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez a búzadarás változat mindig sikerül, a másik piskótás nem igazán.
2013. máj. 21. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] Imádom ezt a fasírtot
2013. nov. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!